Ana Sayfa » , , , » TuneIn Radio Pro – Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması

TuneIn Radio Pro – Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 30 Eylül 2013 Pazartesi | 06:46

Android marketin gözde uygulamalarından biris olan TuneIn Radio Pro şuana kadar 1 milyona yakın satış rakamına ulaşmış durumda. İnternet bağlantınız olduğu sürece heryerden istediğiniz tüm ülkelerin ve şehirlerin radyo kanallarını dinleyebildiğiniz uygulama içerisinde 70.000 i aşkın canlı yayın yapan radyo kanalını barındırıyor ve bunlara Türk kanallarıda dahil.
Power Turk, Metro FM, Alem FM, Super FM, Best FM, Kral Pop, Radyo D, Slow Türk, NTV Radyo, TGRT FM, Lig Radyo, TRT FM, Radyo 7, NTV Spor, Show Radyo ve daha sayamadığımız yüzlerce Türkçe radyo kanalı bulunuyor. Aynı zamanda dünya genelinden yine 2 milyonu geçik popcast yayıncısının yayınlarınıda TuneIn Radio Pro ile dinleyebilirsiniz. Kısacası bu kullanışlı android uygulaması tablet ve telefonlarda ücretsiz radyo dinlemeze olanak sağlıyor.
Ayrıca TuneIn radio ile dinlediğiniz radyoyu kayıt edebilir, paylaşabilir veya istediğiniz zaman kaydettiğiniz parçayı tekrar dinleyebilirsiniz.



TuneIn Radio Pro – Geliş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması Ekran Görüntüleri:

tune in radio pro apk 1 150x150 TuneIn Radio Pro   Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması tune in radio pro apk 2 150x150 TuneIn Radio Pro   Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması
tune in radio pro apk 3 150x150 TuneIn Radio Pro   Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması tune in radio pro apk 4 150x150 TuneIn Radio Pro   Gelişmiş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması
TuneIn Radio Pro – Geliş Radyo Dinleme ve Kaydetme Uygulaması Video İnceleme:

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..