Ana Sayfa » » Adobe Photoshop CS6 Türkçe-İngilizce Full Katılımsız

Adobe Photoshop CS6 Türkçe-İngilizce Full Katılımsız

Yazar Unknown on 4 Kasım 2013 Pazartesi | 07:31

ps6
  Tasarımcılar,webmasterlar,kişisel kullanıcılar.Photoshop programlarının en iyisi olan Adobe Photoshop CS6 yenilenen ve artırılmış özellikleri ile sizlerle.Yeni sürümde gözle görünür çok net yenilikler mevcut.Resimlerinizi artık daha profesyonel şekilde tasarlayın.Programın Türkçe olması,full katılımsız olması ve en önemlisi sınırsız hızda indirebilecek olmanız Forum'Zan dan size bir hediye olsun.Program 32 bit ve 64 bit bilgisayarlara rahatlıkla kurulabilir.Katılımsızdır ve lisans isteme sorunu yoktur.Redfield’in bütün eklentileri yüklüdür.Bu sayede resim düzenlerken ekstra olarak resimler üzerinde karakalem çalışmaları yapabilir ve daha birçok efekt uygulayabilirsiniz.


Photoshop CS6 Extended Yenilikleri
  Adobe® Photoshop® CS6 yazılımı yüksek kaliteli görüntü seçimleri, görüntü rötuşlama, gerçekçi boyama ve 3D yükseltmeleri için çığır açıcı özellikler sunmaktadır. Hızlı performansın yanı sıra iş akışınızda zaman kazandıracak onlarca özellik için 64 bit desteğini keşfedin.
Geleneksel dijital görüntülemenin ötesine geçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin. Görüntü öğelerini kaldırdığınızda kalan boşluğun neredeyse sihirli bir biçimde dolduğunu görün. Metin ve diğer 2D grafiklerini kolayca yükselterek 3D logolar ve resimler oluşturun.
Önizleme :
ps6
ps6
Türkçe Dil:
download
İngilizce Dil:
Download
İlgili Aramalar:adobe, photoshop, cs6, full katılımsız, adobe photoshop cs6 türkçe katılımsız, adobe photoshop cs6 yandex indir, adobe photoshop cs6 sınırsız hız indir, photoshop cs6 full katılımsız, photoshop son sürüm, photoshop son versiyon, photoshop 3D, adobe photoshop sınırsız hız indir, ps6 full, ps6 katılımsız, photoshop cs6 download, photoshop cs6 full download

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..