Ana Sayfa » » Pixel Gun 3D PRO APK / İNDİR

Pixel Gun 3D PRO APK / İNDİR

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 4 Aralık 2013 Çarşamba | 10:42

Açıklama / Google Translate
Bu epik piksel tetikçi bir tam sürüm - Piksel Gun 3D
Arayüzler yaratmak ve çok maçta oynuyor!
Şimdi arkadaşlar, sınıf arkadaşları ve iş arkadaşları veya dünyada başka kimse ile savaş için mükemmel bir şans var! Oluşturabilir ve özel bir derileri yapıcı kullanarak karakter özelleştirmek ve daha sonra savaş alanında gösterecekler!

SOĞUK MULTIPLAYER ÖZELLİKLERİ:
- Başar silahlar ve yakın dövüş silahları! Redstone Cannon, Glock, AK47, M16, Desert Eagle, Tabanca, Uzi, Shotgun ve yeni güçlü silah çok. Hepsini bulmaya çalışın!
- Yeni BÜYÜK haritalar: Silent Hill Okulu, Golden Gate Köprüsü, Alcatraz Hapishanesi, İnce Adam Orman, Kış Harikalar Diyarı, Bitkiler Utopia, Gizli Kalesi, Zombies Adası, Ölümcül Creeper Piramitler, Korku Hastanesi, Siyah Son Dünya, Ölü Nether City Dawn ve diğerleri çok! Parkour ve atlama hayranları için özel haritalar!
Haritalar De Toz gibi de Yeni Counter Strike!
- Hardcore ödül oyun!
- Dünya ve Yerel Deathmatch Multiplayer
- Kooperatif modu. Co-op misyonları deneyin ve arkadaşlarınızla zombi yok!
- Başar ses efektleri ve şarkılar! Harika grafikler ve fizik!
Ayrıca EXTREME YAŞAM KAMPANYA deneyebilirsiniz!
Hayatta kalma modunda piksel kahraman, Piksel Blok Dünyada her yerinde yürüyen zombi ve düşman dolu görünür ... korku tohumları kafanın içinde büyümek izin vermeyin! Ben tüm düşmanları yok etmek ve hayatta kalmak için ihtiyacım var!
Düşman sayıları sürekli artırmak ve kısa bir oyun bir süre sonra her taraftan size saldıran zombi ordularını olacak, sakin olamaz, böylece gezi değildir ... Eğer zombi dolu terraryumlarda gibidir. Ölü yakın geldiğinizde onların saldırıları atlatmak ve bir avcı gibi ateş veya uzak çalıştırabilirsiniz. Bu zombi dokular paketi ile modern bir savaş alanı. Kahraman kılavuz!
Silahı seçin ve onları vurmaya, sen ops olan hayal etmek gerekir. Bir sonraki alanlara portal açmak için ilk harita üzerinde yoldan tüm zombi yok! Bu aşırı hayatta kalma oyunu vs düşmanları da savaş zanaat! Bu ölümcül arenada 4 ölü bıraktı ve sadece bir misyonu vardır: düşman saldırısı için bir counter strike olun! Hileler yok! Sadece sert oyun! Aklını özgür ... hayatta 2 deneyin!


Görüntüler:




Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..