UTorrent - Torrent İndir - Tek Link İndir - Yüksek Hızde İndirme Programı İndir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 25 Ağustos 2013 Pazar | 12:49

uTorrent Logo

Torrent İndir - Yüksek Hızde İndirme Programı İndir


Bilgi Butonu
µTorrent Hakkında


µTorrent diğer Bittorrent programlarına göre çok daha hızlı ve stabildir. Daha fazla özelliği içerisinde barındıran, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır.Bandwidth önceliklendirme ve bunun yanı sıra zaman ayarı gibi öne çıkan özellikleri ile bilgisayar kaynaklarını en az ve minimum seviyede kullanarak bilgisayar dostu bir indirme yazılımıdır. 

µTorrent çok sayıda dosyayı aynı anda indirme özelliği ile de dikkat çeken bir programdır. Bağlantısı kopmuş dosyaları otomatik bağlantı kurup indirme işlemine devam edebiliyor. 45 den fazla dil seçeneğine sahiptir. Türkçe dil desteği sağlar. Ayrıca hız limitlerini de belirleyebilirsiniz.

µTorrent 'in mantığı aslında çok basittir. Herhangi bir dosya ya da dosyaları indirenler ve indirmiş olan kullanıcılar vardır. Dosyayı indirmekte olanlara "leecher" denir. Dosyayı indirmiş ve torrentten silmemiş olan kullanıcılara ise seeder denir. Seeder'lar sizin indirmeniz için kaynak sağlar. Bir nevi dosya indirildikçe kullanıcılar dosyayı birbirlerine gönderir. İndirenlerin sayısı gönderenlerden yani leechers seeders 'dan az ise torrent hızlı inecektir. Torrentte yorumlara dikkat ederseniz; "Seed yapın.", "Seedleyin" gibi yorumlar görürsünüz. Bu, dosyayı indirenlerin indirdikten sonra torrentten silmiş olmasıdır. Yani artık seeder olmazlar ve kaynak sağlamazlar. Kısaca mantık budur. Sitemizdeki hemen hemen her program, oyun ve crack dosyasının torrent linki mevcuttur. Eğer hala torrent kullanmıyorsanız, kullanmanız sitemizi daha aktif kullanmanızıda sağlayacaktır.


İndir

uTorrent İNDİR!

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..