Ana Sayfa » , , , , , » Bearshare indir - Bearshare Son Sürüm indir - BerShare Tek Link İndir - Müzik indirme Programı

Bearshare indir - Bearshare Son Sürüm indir - BerShare Tek Link İndir - Müzik indirme Programı

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 29 Eylül 2013 Pazar | 05:32

bearshare

        Aslında hepimiz müzik dinlemeyi çok severiz, hele birde müzikle birlikte dans etmeye bayılırız. Herkesin kendine özgün müzik tarzı olabilir, pop, rock, rap, jazz, metal ve benzeri bir çok müzik tarzına sahip olabilirsiniz. Aradığınız müzik hangi tarzda olursa olsun onu bearshare'da bulabilirsiniz. 
        Youtube'da müzik dinlemek için sürekli aynı website'sine girip orada müziği ismi ile aratıp videosunu izlemektense, bir kereliğine bilgisayarınıza indirip her istediğinizde müziği açıp dinleyebilirsiniz. Bu sizin için hem daha karlı hem de daha basit olucaktır.
         İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra size programın dil'ini sorucaktır, türkçeyi seçerseniz sizin için çok daha basit olucaktır. Daha sonra ileri seçeneklerini tıklayarak müzik indirme programını bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. 
         İndirmek istediğiniz müziğin isminibearshare programının sol üst köşesindeki kutucuğa yazın ve sizin arattığınız yazı ile ilgili müzikler karşınıza çıkacaktır seçtiğiniz müziğe sağ tıklayıp indirbutonuna basıp indirebilirsiniz ve müzik dosyası indikten sonra sürükleyerek masaüstüne atabilirsiniz.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..