facebook abone kasma botu 2013 ekim

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 28 Eylül 2013 Cumartesi | 03:24


Tags: Facebook Abone Kasma Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Hilesi Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Hilesi  Nasıl Olur , Facebook Abone Kasma Programsız , Facebook Abone Kasma Programsız Nasıl Yapılır , Facebook Abone Kasma Programsız Videolu Anlatım , Facebook Abone Kasma Botu , Facebook Abone Çoğaltma Botu , Facebook Abone Arttırma Botu


Aşağıdaki Uygulamadan “Access Token AL” Butonuna Tıklayın. Daha Sonra “MicrosofyUygulama Penceresi gelecek ordan uygulamaya izin verin.
Uygulamaya izin verdikten sonra “Success” diye beyaz ekran gelecek, O Sayfanın URL kısmının sadece aşağıdaki örnekteki gibi kırmızı kodlarını kopyalayın. ve uygulamaya yapıştırıp devam edin.
Kırmızı kodlar token kodunuzdur. Aşağıda nasıl alacağınız ile ilgili örnek verilmiştir.
ÖRNEK
http://www.facebook.com/#access_token=
AAAAAEOyFTakBAPytpYkapFN7cg8nUmKaihK2fjSnEZC5AUNeveRra1453R1lZeNVtynMcTUjtMEhJkmYmcJnH7rUmlwMxUZBWgZxZD&expires_in=1011
Token kodunuzu alıp uygulamaya yapştırıp “devam” dedikten sonra. Şimdi Uygulama Sizden Profilinizin İd numarasını isteyecek. Bunun için tarayıcınızın adres satırınahttp://graph.facebook.com/kullanıcıadın ” kullanıcı adını yazmayı unutmayarak bu link’i girin ve çıkan bilgilerde id: yazan kısımdaki rakamlar sizin profilinizin id kısmıdır. Bunu uygulamaya yapıştırıp“AutoLike” Diyerek abone kasma işlemini başlatmış olursunuz.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..