N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance v1.0.7 APK+DATA

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 2 Ekim 2013 Çarşamba | 07:15


Eğer akıllı telefonunuz varsa Gameloft adını bolca görmüş ve duymuşsunuzdur. Özellikle bazı oyunların benzerlerini iOS ve Android platformlarına çıkarmasıyla ünlü. Ama doğruya doğru genel olarak satışa sundukları yapımlar da gayet güzel oluyor. Daha önce Metroid ve Halo serilerine benzeyen N.O.V.A. (Near Orbit Vanguard Alliance) serisini oynamış olabilirsiniz. Gameloft, Nova serisine üçüncüsü ile devam ediyor. Ama bu sefer işin içeriğinde Crysis’ten esintiler de var. 

Dünya istila altında

Nova 3’te istila altındaki dünyaya dönen Kal Wardin adındaki karakteri yönetiyoruz ve yaratıklara karşı savaşa girişiyoruz. Oyunda iki ana başlık var, bunlar; campaign ve multiplayer. Campaign toplamda 10 görev sunuyor. Singleplayer biraz kısa olmasına rağmen, gene de oyun insanı başında tutmayı başarıyor.

Yapımda tabii ki ilk dikkat çeken kısımlar grafikler ki, oyun çıkmadan önce grafikler konuşulmuştu. Unreal Engine 3 ile hazırlanan Nova 3, gerçekten etkileyici bir görselliğe sahip. Kaplamalar, modellemeler, tasarımlar, gerçek zamanlı ışıklandırma ve gölgelendirme efektleri gayet başarılı. Patlama efektleri etkileyici. Herhangi bir yere ateş ettiğinizde kaplamalar da izler çıkıyor ki, halen günümüzde konsollara ve PC’ye çıkan bazı oyunlarda bu izlerin çıkmadığını bile görebilirsiniz. Yani iOS’a çıkan mobil oyun olmasına ayrıntılar es geçilmemiş.

Oyunda Ragdoll fizik efektleri de var. Düşmanlar ölürken gerçekçi bir şekilde vücutları yere düşüyor. Şehrin içine girdiğinizde etrafta uçuşan parçaları görebiliyorsunuz. Bunlar Nova 3’ün teknik olarak başarılı olduğunu kanıtlıyor. Grafikler dışında seslerin ve ses efektlerinin başarılı olduğunu kabul etmeliyim. Seslendirmeler üstünden geçilmiş acemi şekilde değil profesyonel olmuş, aynı şekilde her silahın kendine has ateş sesini duyabilirsiniz.

APK:


DATA:

KURULUM AÇIKLAMASI:

ANDROİD/OBB İÇİNE ZİPTEN ÇIKARDIĞINIZ DOSYAYI ATIN OBB KLASÖRÜ YOKSA ANDROİD KLASÖRÜNÜN İÇİNE KENDİNİZ OLUŞTURUN.APKYI KURUN ÇALIŞTIRIN WİFİDEN DOSYA İNDİRECEK İLK AÇILIŞ İNTERNET BAĞLANTISI GEREKTİRİR İYİ EĞLENCELER.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..