Ana Sayfa » » Apple Mağazaları Geçici Olarak Kapatılıyor

Apple Mağazaları Geçici Olarak Kapatılıyor

Yazar Unknown on 7 Kasım 2013 Perşembe | 11:02

Apple Mağazaları Geçici Olarak Kapatılıyor
Apple Mağazaları geçici olarak kapatılıyor.
Önümüzdeki hafta içerisinde başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, Dünya çapındaki Apple Mağazalarıgeçici olarak kapatılacak. 17-18 Kasım tarihleri için geçerli olan Özel Saatler arasında bu mağazalar müşteri kabul etmeyecek. Kapatılma kararı hakkında ise henüz bir açıklama yok.
Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, İspanya ülkelerindeki Apple Mağazaları, farklı saatlerde kapalı olacak. Dresden, Almanya’da bulunan bir Apple Mağazası ise tüm günboyunca kapalı olacak. İşin garibi ABD’deki mağazaların kapatılmasına dair yapılmış bir duyuru yok.
Apple Mağazaları Geçici Olarak Kapatılıyor
Kapatılma saatleri bu şekilde duyuruldu.
Apple bu ay içerisinde yeni Retina iPad Mini cihazını ve Aralık içerisinde de Mac Pro’yu tanıtacak. Mağazaların kapatılma zamanları, bu tarihlere denk gelseydi mantıklı bir açıklaması olabilirdi. Sevkiyatın müşterilere gösterilmemesi ya da mağazaların dekorasyonunun konsepte göre hazırlanması gibi sebepler düşünebilirdi. Ancak bu ürünlerin tanıtımlarına daha çok var.
Firma tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Ama söylentilere göre bu geçici kapatılmaların, çalışanlar için sunulmuş ön-tatil uygulamaları olduğu söyleniyor. Bu tarihlerin peşinden, mağazaların neden kapatıldığını da öğreneceğiz.
İlgili Aramalar:apple, tanıtım, yeni ipad mini, retina, mac pro, apple yeni haberler, apple yeni tanıtımlar

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..