Ana Sayfa » , » Bilgisayarda Film,Video ve Müziklerin Sesini Yükseltmek

Bilgisayarda Film,Video ve Müziklerin Sesini Yükseltmek

Yazar Unknown on 17 Kasım 2013 Pazar | 04:32

Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
  Kimi zaman indirdiğimiz filmler, kimi zamanda bilgisayarımızdan kaynaklanan sebeplerle ses düşük seviyelerde oluyor.Bu ses seviyesi ile film seyretmek tat vermiyor olsa gerek.Bu konuda çok araştırma yaptım fakat amacıma ulaştığım pek söylenemez.Neden bunu yapma gereği duydum konusuna gelecek olursak, benim bilgisayarımın hoparlörleri son zamanlarda az ses vermeye başladı.Çoğu insanın kullandığı bir programın ayarları ile oynayarak bilgisayarımın sesini 2 katına çıkarmayı başardım.Aslına bakılırsa bilgisayarımın sesi halen aynı.Ancak ben bir film izlerken veya müzik dinlerken bilgisayarımın sesini %200 olarak yükseltebiliyorum.Bunun için hepinizinde bildiğini düşündüğüm GOM Player'i kullandım.
  
  Öncelikle daha önce kullanmamış insanlar için küçük bir özet geçmek isterim.Gom Player çoğu insan tarafından tanınmış ünlü bir media oynatıcısıdır.İçerdiği codecler ile neredeyse tüm media dosyalarını çalıştırabilmektedir.Bu konuda değinmiş olduğum içerdiği ve yapacağınız bazı ayarlamalar ile bilgisayarınızın sesini ikiye katlamak gibi bir özelliğide mevcuttur.

Gelelim bu ayarlamaları nasıl yapacağımıza.
Öncelikle bilgisayarında bulunmayan yada eski sürüm kullananlar GOM PLAYER 2.2 indiriniz.
Ardından programı normal bir şekilde bilgisayarınıza yükleyiniz.
Bilgisayarınızda masaüstüne programın kısayolu yerleşecektir.
Ardındın bir kaç Gom Audio,Gom Converter reklamı çıkabilir onları kapatınız.
Gom Playeri bu kısayoldan çalıştırdığınız taktirde karşınıza ayarlarınızı belirleyebileceğiniz popup bir ekran silsilesi gelecektir.
Bu silsilede seçmeniz gereken seçenekler aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
Bu seçimleri yaptığınız taktirde programda çalıştırdığınız media dosyasının sesini %200 oranında yükseltme imkanına sahip olacaksınız.
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
Bilgisayarın ve Filmlerin Sesini Yükseltmek
  Son olarak lütfen sesi sürekli %200 yapıp kullanmayın.Her ne kadar zarar vermesi düşük olasılık olsada bilgisayarınızı sürekli zorlamanız zararınıza olabilir.%150 gibi kullanarakta yüksek ses alabilirsiniz.Sonuna kadar yükseltmek ses kartınızı etkileyebilir.Bu tür kullanımlardan oluşacak zararlardan dolayı Forum'Zan sorumlu değildir...
İlgili Aramalar:Bilgisayarın sesini yükseltmek, filmlerin sesini yükseltmek, gom player ses arttırmak, gom player ses artırmak, ses artırmak, computer volume up, bilgisayarın sesini iki katına çıkarmak, iki kat ses, yüksek volume, volume up, pc ses yükseltmek, pc film ses yükseltmek, video müzik player ses yükseltmek

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..