Ana Sayfa » , , , , , , , , , , » Drag Racing APK Sınırsız Para Hilesi İndir

Drag Racing APK Sınırsız Para Hilesi İndir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 14 Kasım 2013 Perşembe | 07:21




 Amerikan kas ve 1000HP süper sıcak kapakları Sürücü 50 + resmi lisanslı arabaları,
- Hayalinizdeki araba satın al, performans yükseltmeleri yüklemek ve 1/4 veya 1/2 mile yarışlarda yeteneklerinizi göstermek
- Online oyuncular meydan milyonlarca: 1 yarışı 1, rakibin arabasını veya Pro League gerçek-zamanlı 10-oyunculu yarışlar katılmak
OTOMOBİL LOTS:
Sizin nihai sürüş makinesi olarak ikonik Skyline GT-R, klasik bir 69 'Mustang, ya da yepyeni bir BMW M3 seçer misiniz? 1000 + HP egzotikler görmek hakkında rüya bir sürükle şerit sınır itti mi? Bu oyun size zevk için hemen hemen her spor araba içerir.
SINIRSIZ DERİNLİK:
Eğer düz bir çizgi yarış düşünüyor musun kolaydır? Sınıf içinde kalırken güç ve grip arasındaki doğru dengeyi bulmaya çalışın. Daha fazla eğlence için nitröz oksit ekleyin, ama çok erken düğmesi itmeyin. Derin gidin ve değerli milisaniye kapalı tıraş için vites oranları ayarlayın. Eğer bir dünya rekoru meydan veya bir satırda 10 turnuvalar kazanmak misin? Aramıza hoşgeldin.
REKABET MULTIPLAYER:
Kendi Yarış yeterince eğlenceli olabilir, ancak nihai meydan "Çevrimiçi" bölümünde ise olabilir. Az bir kez gerçek zamanlı yarışmalarda 9 oyunculara karşı kendi araba, ya da ırk sürüş sırasında onları yenmek, arkadaşlarınızla ya da rastgele yarışçılar karşı kafa kafaya gidin. Stratejiyi tartışmak ve başarılarını paylaşmak, döviz ezgileri bir ekip katılın.

Oyun telefonunuzda varsa silin ardından indirdiğiniz hileli apk'yı kurarak oyunun tadını çıkartabilirsiniz :)

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..