Ana Sayfa » , » Gta 5 İndir (PC TORRENT İNDİR).

Gta 5 İndir (PC TORRENT İNDİR).

Yazar Unknown on 16 Kasım 2013 Cumartesi | 04:11

gta 5 indir

GTA 5 indir - Gta 5 Torrent indir - Gta 5 Tek link indir - GTA V Full indir

          Grand Theft Auto V, sonunda rockstar games'in yaptığı oyunla buluştuk. Herkes Gta 5 için farklı farklı şeyler söylüyor, ama kimse oynamadan bilemez. Rockstar Games'in sitesinden araştırmalarıma göre Gta V 17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülecek.


          Gta 5'te kullanacağımız karakter değişecek ve eskisinden biraz daha yaşlı birisi  olacağız, ama adamımızın performansında hiç bir değişiklik yok tıpkı eskisi gibi.. Oyun gta 4'e göre çok daha kaliteli olucak mesela oyunu 3D oynayabileceğiz ve görüntü kalitemiz bizi oyunla iç içe olmamızı sağlayacak.
Oyundaki birkaç değişiklikten örnek verecek olursak, eski oynadığımız gta oyunlardaki şehirlerde gezebileceğiz ve eski adamlarımızla tekrar iş birliği yapacağız ve günlük yaşantımızda daha çok hayvanla karşı karşıya geleceğiz. Mesela deniz'de büyük balıklara rastlayabileceğiz ve köpeklerle ilgilenebileceğiz.



          Oyunda görevlerden ziyade daha çok eğleneceğimiz aktiviteler getirilmiş, bir çok sporla ilgilenebileceğiz, hem oyun oynarken biz sıkılmayacağız hemde oynadığımız karakter güçlenebilecek. Gezdiğimiz bölgelerde çok daha fazla manzara olacak, görüntü kalitesi de güzel olduğundan dolayı gözümüzü doyurucu görsellerle çok daha zevkli bi oyuna sahip olacağız.


          Tabi bu oyunu oynuyabilmek için kullandığınız bilgisayarın özellikleri gayet iyi olması gerek. Tabixbox360playstation 3 veya playstation 4 ile oynarsanız oyunun kat ve kat daha çok zevkine varırsınız.


Sistem gereksinimleri;

İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8 (64 bit)
İşlemci: intel i7/i5/i3 veya 4 çekirdekli AMD işlemcileri
Ram / Bellek: 4GB
Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
Harddisk: 30-35 GB


Rockstar Games'in yayınladığı bu videoları izlerseniz daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.
gta V
gta V
gta 5
gta 5gta 5
gta 5
gta 5
gta 5
gta 5
gta 5
GTA 5 Full Pc İçin İndir(Torrent) Aşağıdaki resime tıklayınız...!

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

1 yorum:

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..