Ana Sayfa » » Mirillis Action! v1.16.3.0 Full İndir

Mirillis Action! v1.16.3.0 Full İndir

Yazar Unknown on 25 Aralık 2013 Çarşamba | 16:48

Mirilis Action! v1.16.3.0 Full İndir

Mirillis Action! çok yetenekli bir programdır. Ünlü yapımcı şirket Mirillis'in Splash oynatıcısından sonra piyasaya sürdüğü HD Multimedia Kaydedici/Yakalayıcı yazılımı oldukça popüler olacağa benziyor. Mirillis Action! hızlı ve esnek yapısıyla masaüstünde yaptığınız tüm işlemleri HD kalitesinde sesli ve görüntülü video olarak kaydedebilirsiniz (1080p FullHD, 720p, 480p). Video kaydı adına ihtiyacınız olan herşeyi bu programda bulacaksınız. Mirillis Action! ile oyunlardan HD Video Kaydı yapabilirsiniz. Hemde hiç takılma donma ve yavaşlama olmadan. Yine Mirillis Action! ile webde izlediğiniz bir videoyu da bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. kaydettiğiniz videoları tüm popüler cihazlara uygun formata dönüştürebilirsiniz. Bu videoları Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. Bilgisayardan ses kaydı yapabilir, ekrandan istediğinz bölgenin veya oyun içinden görüntü alabilirsiniz. Bunların hepsini bu yetenekli program ile yapabilirsiniz.
Lisanslama : Programın kurulumunu tamamladıktan sonra loader klasörü içindeki programı çalıştırıp kurun.Masaüstüne simge oluşturmasına izin verin ve kurulumu tamamlayın.Masaüstünde oluşturulan Action! Loader kısayolu ile çalıştırdığınız sürece programı lisanslı olarak kullanabilirsiniz.
Mirilis Action! v1.16.3.0 Full İndir
Winrar Parola : www.forumzan.net
Download

Yandex Disk

23.3 MB .rar

İlgili Aramalar:mirilis action full indir, oyun içi video çekme programı, masaüstü kayıt programı, oyun ekran alıntı programı, ekran videosu çekme, ekran kaydı

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..