Ana Sayfa » » Total Uninstall 6.3.4 Pro Full İndir

Total Uninstall 6.3.4 Pro Full İndir

Yazar Unknown on 27 Aralık 2013 Cuma | 15:59

Total Uninstall 6.3.4 Pro Full İndir
Total Uninstall, herhangi bir program yüklediğinizde program sisteminizin o anlık görüntüsünü alır. Bunun için "File > Install New" yoluyla yeni bir program kurabilirsiniz. Gelen pencere içine programın adını ve konumunu belirttikten sonra ilerleyin. Daha sonra ilk kurulum olduğu için "Build A.." seceneği aktif seçili gelir. Bu kısmı da geçtikten sonra program sistem taraması yapar. Tarama bittikten sonra "Launch setup" işaretli olarak gelir ve ilerledikten sonra programın normal kurulum penceresi ekrana gelip kurulum başlar. Kurulum tamamlandıktan sonra uygulamanın kurulduğunu ve kurulum görüntüsünü kaydedip ve değişiklikleri bulması icin "Application..." seçeneği seçilirse, program tekrar tarama yaptıktan sonra ilk aldığı görüntüyle sonraki aldığı görüntünün farkını size bildirir.

Program, alınan görüntüler arasında kıyaslama yapar. Değişen, eklenen, silinen girişleri gösterir. Total Uninstall bu değişiklikleri kaydeder ve programı kaldırmaya karar verdiğinizde tüm izleri temizlemiş olursunuz.

Programın Özellikleri :
- Kurulum sırasında kayıt kütüğü ve dosya sistemi değişikliklerini izler.
- Program kaldırma (uninstall) izleme aracı sunar.
- Değişiklikleri ortaya çıkarmak için arama yapabilir.
- Tekrar başlatma olmaksızın askıda olan dosya işlerini gösterir.
- Değişiklikleri istatiksel olarak gösterebilir.
- Kullanıcı ayarları değişikliklerini ortaya cıkartabilir.
- Kullanıcı tanımlı programları kurar ve kaldırabilir.

Crack Yapımı : Arşiv içinde bulunan setup ile programın kurulumu gerçekleştirildikten sonra crack dosyası içindeki uygulama programın kurulu olduğu yere yapıştırılıp var olan ile değiştirilmelidir.Program full olacaktır.
Winrar Parola : www.forumzan.net
Download

Yandex Disk

20.7 MB .rar

İlgili Aramalar:total uninstaller, program kalıntıları silme, program ekleri kaldırma, zorunlu kaldırma, temizlik, pc güvenlik ve temizliği programı indir 2013, yandex program indir

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..