Ana Sayfa » , » CorelDRAW Graphics Suite X6.4 16.4.0.1280 SP4 - FULL Preactivated

CorelDRAW Graphics Suite X6.4 16.4.0.1280 SP4 - FULL Preactivated

Yazar Unknown on 5 Ocak 2014 Pazar | 16:21

CorelDRAW Graphics Suite
Boyut: 1.854 Gb (4 Part) Rardan Çıkınca: 2.156 Gb
Platform: Windows TÜMÜ - 32 & 64 Bit
Dil: İngilizce
Tarama: Norton 360™ 2014 - TEMİZ
İster yeni isterse deneyimli bir tasarımcı olun, CorelDRAW® Graphics Suite X6 güvenebileceğiniz grafik tasarımı yazılım çözümüdür. Zengin içerikli ortamı, profesyonel grafik tasarım, fotoğraf düzenleme ve Web sitesi tasarım yazılımlarıyla, stilinizi ve yaratıcılığınızı ifade etmenizi sağlayacak sonsuz seçenek sunuyor.

Dahili yardım, eğitim videoları ve profesyonelce tasarlanan şablonlarla kendinizi hemen evde hissedin. Sonra, çekici logolardan ve tabelalardan özel Web sitelerine, Web grafiklerine, panolara, araba çıkartmalarına, elilanlarına, her şeyi güvenerek tasarlayın. Gerçek tasarım stilinizi gösterin

*Profesyonel grafik tasarım yazılımı
*Gelişmiş belge stilleri
*Yeni dahili özel renk harmonileri
*Güçlü sayfa tasarım araçları
*Yeni web sitesi tasarım yazılımı
*Yeni 64-bit desteği

CorelDRAW Graphics Suite X6 ile yaratıcı grafik dizaynlarınızı güvenle ve çok kolay biçimde yapabilirsiniz. Hassas araçları, çoğu formatlar ile uyumlu çalışması ve yüksek kaliteli içeriği ile yaratıcı fikirlerinizi profesyonle çözümlere döünüştürmenize olanak sağlar. Logolar, imzalar, varolan nesneler üzerinden ilustrasyonlar yapabilirsiniz. Hatta site grafik tasarımlarınızı da oldukça çarpıcı bir biçimde yapabilirsiniz. CorelDraw Graphics Sutie X6 ile ilustrasyon, düzenleme, yaratma gibi işlemlerin hepsini gerçekleştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak bu paketin içerisinde bir çok farlı ve işe yarar uygulama mevcuttur. Veya ihtiyacınız olabilecek çoğu grafik de bu paketin içinde mevcuttur. Profesyonel dizaynlar yaratabilme imkanını size sunan ve kullanımı oldukça kolay olan bu program ile tasarımcılığınız en üst seviyeye çıkabilir. Hızlı, güvenli, kullanıcı dostu olması, kolay kullanılır olması ve ücreti ile de her tasarımcının ihtiyacını tamamı ile karşılayabilecek mükemmel bir program.


CorelDRAW® Graphics Suite güvenilir kişi ve insanların düşüncelerini profesyonel çözümlere dönüştürmelerine yardımcı oluyor.CorelDraw'u kimler neden kullanıyor?

Pazar Ürünleri Tasarımı
CorelDRAW Graphics Suite tasarımcılar(amatör veya profesyonel) için ideal araçları sunar. Kişisel ürünlerini yaratmak isteyen tasarımcılar CorelDraw'un vektörel çizim kabiliyetine başvurup fikirlerini gözle görülebilir tasarımlara dönüştürüyorlar. Şirketlerin logoları, tasarımları, broşürleri, reklamları, kart tasarımları için kullandıkları program her zaman için CorelDraw'dur..

Giyim & Aksesuar Tasarımı
CorelDRAW Graphics Suite giyim endüstrisi için de en ideal yazılımdır. Güçlü araçları gelişmiş seçenekleri kolay kullanılabilir olması ile CorelDraw Graphics Suite giyim ve aksesuar tasarımcılarının da güvendiği yazılım olmaya devam ediyor. Dünya üzerinde bir çok tasarımcı CorelDraw'un tasarım çözümlerine güveniyor ve bu yazılımı kullanıyor. Ödüllü bir yazılımdır.

İşaret & Logo Tasarımı
CorelDRAW Graphics Suite ile grafiksel tasarımlara ve çizgilere sahip işaretler ve logolar yapmak artık çok kolay. İşaret ve logo tasarımcılarının da kullandığı en kolay ve en yaratıcı çözüm CorelDraw.

Tüm dünya üzerindeki tasarımcıların ortak tercihleri her zaman için Adobe Illustrator CorelDraw veya FreeHand'dir. CorelDraw her zaman için bu sıralamada 3. sırada olsa bile X6 versiyonu sayesinde bu sıralamayı değiştirmeye kararlı görünüyor.


Bu paylaşımı birçok sitede bulabilirsiniz!
Benim size sunduğum şekilde BULAMAZSINIZ!
Kurulum preaktiftir!
Size tek gereken paylaşımı indirip
Yine Full-Türk'te sizler için daha önce paylaştığım
DAEMON Tools Ultra
Programı ile kurmak!
Hiçbirşey yapmanıza gerek yok!
 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..