Ana Sayfa » , » Brezilya 2-0 Meksika Özeti – Neymar Şov

Brezilya 2-0 Meksika Özeti – Neymar Şov

Yazar Unknown on 20 Haziran 2013 Perşembe | 02:56

Konfederasyon Kupası ikinci maçında Brezilya ile Meksika karşı karşıya geldi. Brezilya, Meksika'yı 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Brezilya'nın Meksika karşısında gollerini Neymar ve eski Galatasaraylı Jo kaydetti. İşte Brezilya - Meksika: 2-0 maçın geniş özeti... 

Konfederasyon Kupası'nın ev sahibi Brezilya, Meksika'yı geçmeyi başardı. 2014 Dünya Kupası'nın provasını yapan Brezilya, Meksika ile karşı karşıya geldi. Sambacılar, Konfederasyon Kupası'nın favorilerinden biri olduğunu tekrar gösterdi. 

Brezilya, karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. 9. dakikada Neymar ile 1-0 öne geçti. 14. dakikada Daniel Alves kaleyi yokladı ancak pozisyonda başarılı olamadı. 23. dakikada Neymar ceza alanı içinde pozisyona girdi ancak değerlendiremedi. İlk yarı 1-0 sona erdi. 

56. dakikda Neymar bir plase ile gol aradı ancak başarılı olamadı. 69. dakikada Meksika adına Carlos Salcido pozisyona girdi fakat şutu az farkla dışarıya çıktı. 81. dakikada Brezilya defansı yerinde müdahaleyle Andres Guardado şutunu engellemeyi başardılar. 90. dakikada tekrar Jo sahneye çıktı ve maçın skorunu 2-0 olarak belirledi.




Bu Yazıyı Beğendinizmi?

1 yorum:

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..