Ana Sayfa » , » Hazar Lankaran 0 - 4 Fenerbahçe

Hazar Lankaran 0 - 4 Fenerbahçe

Yazar Unknown on 21 Temmuz 2013 Pazar | 11:29

Hazar Lankaran 0 - 4 Fenerbahçe

Fenerbahçe hazırlık döneminin ikinci maçında Azerbaycan temsilcisi Hazar Lankaran'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı lacivertli ekibin gollerini ilk yarıda Kadlec ve Webo, ikinci yarıda ise Mehmet Topuz ve Meireles kaydetti. Yeni teknik direktörü ve yeni transferleriyle ilk hazırlık maçında Boluspor'u 4-0 mağlup eden sarı lacivertliler böylece iki maçta iki galibiyet alırken rakip kalelere 8 gol gönderdi ve kendi kalesinde gol görmedi.



Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahce 4. dakikada golü de buldu. Emre'nin sol kanattan kullandığı serbest atışı Azeri defansı uzaklaştıramayınca Kadlec önünde kalan topu kolay bir şekilde ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'yi öne geçirdi. İlk yarı boyunca tempolu bir oyun ortaya koyan temsilcimiz farkı 2'ye çıkartan golü de 45. dakikada buldu. Bekir'in sağ kanattan yaptığı güzel ortayı Webo akıllı bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına 9 oyuncu değişikliği ile başlayan Fenerbahçe bu yarıda da goller bulmayı başardı. Mehmet Topuz 89. dakikada ve karşılaşmanın uzatma dakikalarında Meireles uzaktan vuruşlarıyla güzel gollere imza atarak skoru belirlediler: 4-0

Fenerbahçe: 
Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Bruno Alves,Joseph Yobo, Michal Kadlec - Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Alper Potuk - Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Pierre Webo

-DK.93 Gol Meireles... Meireles ceza sahası dışından sert bir vuruşla harika bir gole imza attı ve maçın skorunu da belirledi: 4-0
-DK.89 Gol Mehmet Topuz... Ceza sahası içinde topla buluşan Sow pozisyonunu kaybedince pasını dışarıdan gelen Mehmet Topuz'a aktardı. Mehmet bekletmeden gelişine vurdu ve güzel bir golle takımının 3. golünü kaydetti.
-DK.82'de Krasic, Baroni'nin kafa pasınyla bir kez daha gole çok yaklaştı ancak vuruşunda kaleci başarılıydı.
-DK.69'da Bruno Alves oyundan çıktı ve Serdar oyuna girdi.
-DK.60'da Kuyt oyundan çıkarken Sov oyuna girdi.
-DK.48'de Krasic çok güzel hareketlerle ceza sahası içine girdi ve kaleciyle karşı karşıya geldi ancak vuruşunda top üstten auta çıktı.
-İkinci yarıda sahada başka bir Fenerbahçe var. Serkan Kırıntılı, Meireles, Baroni, Mehmet Topal, Caner, Hasan Ali, Krasic, Selçuk ve Mehmet Topuz oyuna girdi. İlk yarıdan sadece Kuyt ve Bruno Alves oyunda kaldı.
-DK.45 Gol Webo... Bekir'in sağ kanattan ortasına Webo iyi bir kafa vuruşu yaptı ve farkı 2'ye çıkardı.-DK.10'da Kadlec soldan bindirmeyi yaptı ve topu yerden içeri çevirdi. Webo'nun vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.
-DK.4 Gol Kadlec... Emre'nin sol kanattan kullandığı serbest atışı savunma uzaklaştıramayınca Fenerbahçe'nin yeni transferi Kadlec topu rakip kaleye kolay bir şekilde gönderdi.-Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı. 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

2 yorum:

  1. bu sene kolay kolay galatasaray şampiyon olamz . fener cok fena bu sene böle giderse en büyük aday fenerbahce

    YanıtlaSil
  2. bu sene kolay kolay galatasaray şampiyon olamz . fener cok fena bu sene böle giderse en büyük aday fenerbahce

    YanıtlaSil

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..