Ana Sayfa » » Fifa 14 By Ea Sports™ V1.2.8 (free Shopping Mod)

Fifa 14 By Ea Sports™ V1.2.8 (free Shopping Mod)

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 21 Eylül 2013 Cumartesi | 07:27

TUTKU FEEL
600 lisanslı takım üzerinde, 33 ligler sahip ve 16.000 'den fazla oyuncu. İngiltere Premier Lig ve La Liga Almanya Bundesliga ve ötesine. 34 otantik stadyumlarda zafer doğru yürüyüşü. Ayrıca, cep ilk kez, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca Fransızca İngilizce yorumlar, dinle!
GÜN ÇILGINLIĞI MAÇ
EA SPORTS ™ Football Club Maç günü en sevdiğiniz kulübün kalp atışı takip sağlar. Üst liglerden gerçek dünya armatürleri ile birlikte oynamak. Her yaralanma, süspansiyon, ve takım şeklinde değişiklik-oyun yansıtılır - nerede olursanız olun bağlı tutmak!
SİZİN ULTIMATE takım yaratmak
Kazanmak ve ticaret, veya kendi fantezi ekip oluşturmak için FIFA oyuncular satın almak ve satmak. Oyun stili, oluşumu, kitleri, ve daha seçin. Ekibinizin geliştirmek için yeni oyuncular ve öğeleri onları harcamak, daha sonra para kazanmak için turnuvalarda yarışın. Ücretsiz ya da satın alma paketleri için oynayın. Seçenekler sonsuzdur!
Inuitive YENİ TOUCH KONTROLLERİ
Ve daha fazlası - tutun ve oyuncular sahada taşımak için sürükleyin, geçmek için tokatlamak ateş dokunun! Kelimenin tam anlamıyla - FIFA 14 yeni Dokunmatik Akış Kontrol parmaklarınızın ucunda dünyanın en popüler spor oynamanın heyecanını koydu.
FIFA STYLE - OUT ROCK
Güneş İmparatorluğu'ndan Vampire Weekend için, sıcak sanatçılarla bir katil müziği sahip. Epik bir çalma listesi sadece FIFA getirebilir bu kadar!
Daha fazla İSTİYORUM!
Yöneticisi, Turnuva ve Kick Off: üç ekstra modları kilidini açmak için oyun yükseltin!
Seni seviyorum oyun. Sizin için canlı oyun. BİZ FIFA 14 ARE!

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Free Shopping Apk
http://ul.to/ebx3snhl

SD:ANDROID/OBB:
Yandex
Uploaded
Cloudzer
Turbobit
Extabit

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..