Ana Sayfa » , , , , , » Microsoft Office 2013 Türkçe Full İndir - VL Orjinal 32×64 Bit Full Tek link - Microsoft Office + Aktivasyon Aracı

Microsoft Office 2013 Türkçe Full İndir - VL Orjinal 32×64 Bit Full Tek link - Microsoft Office + Aktivasyon Aracı

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 12 Ekim 2013 Cumartesi | 02:40

               Microsoft Office 2013
Microsoft Office 2013 Türkçe Full İndir - Microsoft Office + Aktivasyon Aracı
Bilgi
       Merhaba arkadaşlar bu yazımda da sizlerle Microsoft Office 2013 'ü paylaşıcam. Kimileriniz eski bilgisayarlarındaki sürümü yükseltmek, kimileriniz ise format attıktan sonra silenen office programlarını edinmek için indirebilirsiniz. Ancak baştan belirteyim ki bilgisayarınızın işletim sistemi kaç bit ise ona göre indirmelisiniz. 32 Bit ve 64 Bit seçeneklerinden uygun olanı indirmelisiniz. Bilgisayarınızın işletim sisteminin kaç bit olduğunu bilmiyorsanız. Bilgisyarıma sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra bilgisayarınızın sahip olduğu özellikler karşınıza gelecektir. "Sistem türü: 32 Bit" veya "Sistem türü: 64 Bit" şeklinde yazar.
       Sizlere Microsoft Office 2013 teki yeniliklerin 2003, 2007 ve 2010 göre ne kadar geliştiği hakkında bilgi vereceğim. Gelen yeniliklerden bahsetmek gerekirse, en önemli yenilik olarak dokunmatik ekran desteğini söyleyebilirim. Biliyorsunuz ki günümüz teknolojisinde dokunmatik ekranlar(tabletler, akıllı telefonlar) bir hayli arttı. Microsoft gibi gelişmiş sistemler artık bu teknoljiyi baz alarak yeni projelere imza atıyor. Powerpoint sunularızda izleyicilerinize farkettirmeden bir sonraki slaytı rahatlıkla görebileceksiniz. Dokun ve mürekkep oluştur özelliği sayesinde anında notlar alabileceksiniz. Pdf dosyası sorunuda ortadan kalkmış. Pdf dosyalarını word ile açıp dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Evet sitemizde uzun zamandır eklemediğim bir program ile karşınızdayım işte bu program ile Microsoft Office ile neler yaptıysanız bununla daha iyilerini ve daha güzellerini yapmanızı umuyorum. Sizden istediğim tek birşey ise lütfen bu yazımı okuyanlar için söylüyorum bir teşekkürü çok görmeyin.Yada yorum yazmasanız bile HDD Dolum site adresimizi Ziyaret Edin.
Program Kurulumu
1) İndirdiğiniz sıkıştırılmış rar dosyası içindeki dosyaları çıkartın.
2) Dosyanın içindeki Microsoft Office Professional Plus 2013 TR kurulum dosyasına çift tıklayın ve kurulumu yapın.
3) Çıkan arayüzden istediğiniz kurulumu seçin ve kurulumu başlatın. Kurulum tamamlandı yazısı gelmemekte. Peki bittiğini ve kurulduğunu nerden anlarım diyorsanız. 10-15 dakika sonra masaüstünde sağ tık ve yeni üzerine geldiğininizde word, powerpoint gibi office araçları çıkmışsa yüklenmiş ve kurulum başarılı demektir.
Video
Microsoft Office 2013 Tanıtım Videosu / Trailer


,


Örnek Görüntü
Office 2013

NOT: ORJİNAl el değmemiş bakir ve temizdir güncelleme içermez
msdn satışa sürülen sürümdür extradan toolkit ekledim lisanslamanız için
XP VE VİSTADA ÇALIŞMAZ WİN-7-8 içindir
————————————————————-
Boyut:715-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
Resim
————————————————————–
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..