Ana Sayfa » » Weavesilk İle Sanatını Konuştur!

Weavesilk İle Sanatını Konuştur!

Yazar Unknown on 15 Ekim 2013 Salı | 05:38


 İnternet dünyasının yeni eğlencelerinden ''weavesilk'' türkçe adıyla ipekdokuma olan, sadece mouse yardımıyla simetrik şekiller yaratabileceğiniz ve bunları masaüstü resimler olarak kullanabileceğiniz bir web sitesidir. 

Üstelik bu eğlenceyi tatmak ve zaman geçirmek için özel bir yeteneğe ihtiyacınız yok çünkü site üzerinde yapılan her çalışma başarılı bir resme dönüşüyor. 

Weawesilk nasıl kullanılır diyorsanız new.weavesilk.com'a giriş yaptıktan sonra eğer karşınıza yapılmış bir çalışma çıkarsa ister bunu devam ettirrin dilerseniz sol üstte bulunan CLEAR sekmesiyle temiz bir sayfa açın. Sol altta bulunan vertical symmetry (sağ ve sol simetri), fourway symmetry(üst ve alt simetri) , symmetry of(simetri yok) seçeneklerinden birini seçin ve hemen yan tarafta bulunan renk kutusundan renginizi ayarlayın çiziminizi tamamladıktan sonra üst sekmelerden ister facebook ister twitter dilersenizde e mail olarak paylaşın.Ayrıca weavesilk.com ile siteye bağlanırsanız bir eski sürümünüde kullanabilirsiz.

Ufak Boyut Deneme ; 



Dilerseniz Büyük Boyutta Çizebilirsiniz , BÜYÜK BOYUT İÇİN TIKLA 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..