Ana Sayfa » » Siteler İçin Slider Yapma Programı (Wow Slider)

Siteler İçin Slider Yapma Programı (Wow Slider)

Yazar Unknown on 18 Ekim 2013 Cuma | 12:31

wowslider
  Siteler ile ilgili yayın yaptığımızda sürekli tasarımın mükemmeliyetine dair konulara değiniyoruz.Tasarımlar sürekli yeni araçlarla zenginleşip güzelleşiyor.Bu güzelliği sağlamak için değişik küçük çaplı eklentilere ihtiyaç duyuyoruz ve internet aleminde aramalar yapıyoruz.Bu eklentilerden biriside sitenin görüntüsünü zenginleştiren slider kısmı.
  Bulduklarımızı kendimize göre derleyip kullanıyoruz ama ben bugün hazır bir kod vermek yerine baştan sona kendinize özgü bir slider yapabileceğiniz bir program vereceğim.Program Türkçe dil desteğine sahip olduğu için ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğu için benim taktirimi kazandı doğrusu.
  Hiç bir kodlama bilgisine ihtiyaç duyulmaksızın kendinizie özgü bir slider oluşturabileceğiniz bu program HTML ve WORPRESS desteği sunmakta.Burada ne olduğunu anlamayacağınız özellikleri saymak yerine artık indirme linkini vererek sözüme son veriyorum.Program ücretsizdir.
Önizleme olarak kendi yaptığım slideri görmek için BURAYA TIKLAYINIZ!
download
İlgili Aramalar:wowslider, blogger slider yapma programı, wordpress slider yapma programı, site için slider, yapma programı, slider programı, otomatik slider programı, html slider, php slider, css slider, html slider yapma programı

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..