GOM Player 2.2 Katılımsız İndir (Türkçe)

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 15 Kasım 2013 Cuma | 07:16


GOM Player 2.2 Katılımsız Türkçe İndir





GOM Player 2.2 Katılımsız İndir (TR)
GOM Player 2.2 Katılımsız İndir (Türkçe)




GOM Player en iyi video oynatma raçları arsındadır,bir çok uzantıyı kasmadan açabilir ve oynatabilir.Programın alt yazı desteği ile filmlerinizi ilemek daha kolay bir hale gelecek







Özellikler




  • Tema (skin) desteğine de sahip olan yazılım, sistem kaynaklarınızı sömürmüyor. Gömülü codec sistemi sayesinde AVI, MPEG, DivX, XviD, AC3, OGG, MP4 gibi popüler dosya formatlarını doğrudan oynatabiliyor. Yani ekstra codec paketleri kurmanıza gerek kalmıyor. Program ayrıca patentli teknolojisi sayesinde bozuk olan veya o an indirmekte olduğunuz ve henüz tamamlanmamış olan AVI dosyalarını oynatabiliyor.

  • GOM Player, sorunsuz bir alt yazı desteği sunuyor. Senkronizasyon konusunda ise çok başarılı. İçerisinde alt yazıları düzenleyebileceğiniz, yeniden senkronize edebileceğiniz ayrı bir bölümü var. Böylece ek bir alt yazı editörü kurmanıza gerek bırakmıyor.

  • Eğer yüksek çözünürlüklü bir film, bilgisayarınızı çok zorluyorsa, filmin kalitesini GOM Player ile gerçek zamanda düşürerek akıcı bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Yine gerçek zamanda video üzerine efektler uygulayabiliyorsunuz. Bunun yanında istediğiniz an filmdeki bir sahneyi resim olarak kayıt edebiliyorsunuz.

  • Ses konusunda da oldukça esnek davranan GOM Player equalizer desteği sunuyor. Sesi az çıkan filmlerin, seslerinin normal düzeye çıkarılmasını sağlayabiliyorsunuz. Daha kaliteli ses alabilmek için Winamp'ın eklentilerini kullanabilir, gerçek zamanda ses üzerine efektler de verebilirsiniz.







____________________________________________________________________




Boyut: 12 MB 


Sıkıştırma: RaR / Şifre: epsilonelitr


Tarama: ESET / Durum Temiz


CyberLink PowerDVD Ultra v13.0.2720.57 Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız - VİP ÖZEL





____________________________________________________________________












Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..