Ana Sayfa » » Nokia Unutulan Güvenlik Konudu Bulmak

Nokia Unutulan Güvenlik Konudu Bulmak

Yazar Unknown on 23 Kasım 2013 Cumartesi | 12:27

Nokia (Güvenlik kodu ) Master Kodu Bulucu (Unutulan Güvenlik Kodunu Resetleme)
Nokia Unutulan Güvenlik Konudu Bulmak
Evet arkadaşlar eminim bir çogunuzun başına gelmiştir...Koyduğunuz güvenlik şifresini unutmak yada 2.el bir telefon aldığınızda güvenlik kodunu değiştirememe sorununuz...Bu program sayesinde Nokia cep telefonları için bu sorun ortadan kalkıyor...Tek yapmanız gereken cep telefonunuzdan *#06# yaparak İmei numaranızı öğrenmeniz ve programa yazmanız....Bu işlemden sonra program sizin telefonunuza uygun master kodunu ekrana yazacaktır...Nedir master kodu ?  Master kodu : Şifreleme sistemi bulunan elektronik cihazlarda unutulan şifreleri önlemek için fabrika üretim sırasında konulan şifredir..Bunu değiştirme şansınız yoktur.

Not : Bu işlemi yapabilmek için cep telefonunuzun açılıp kullanılabilir olması gerekir....Bu işlemle sadece unuttuğunuz yada bilmediğiniz güvenlik kodu şifresini değiştirirsiniz..

Master kodu öğrendikten sonra telefonun ayarlar bölümünden - güvenlik ayarlarından - kodları değiştir bölümüne geliniz oradan - güvenlik kodunu değiştir bölümüne giriniz.

Eski kod yerine master kodunu giriniz ve tamam deyin - sonra 2 sefer yeni şifrenizi girin...Bu kadar artık güvenlik kodunuz değişmişir.

Bazı modellerde işe yaramayabilir..
Download

Yandex

7 KB .rar

İlgili Aramalar:nokia, güvenlik kodu kırma, nokia şifre kırmak, nokia temel şifre, nokia fabrika şifre, nokia orjinal  güvenlik kodu, nokia orjinal fabrika kodu öğrenme, nokia telefon fabrikasyon kodu bulma, nokia temel gvenlik kodu kırma, kod çözme, nokia şifre kırma, çözme, bulma, öğrenme, sıfırlama, fabrika ayarları, temel, nokia aş

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..