Premıum Link Generator İle Sınırsız İndir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 24 Kasım 2013 Pazar | 04:08


Premıum Link Generator İle Sınırsız İndir





Link Genaratör(Link çevirme) Nedir?Ne işe Yarar?





Link Generator Nedir
Link Generator





Dosya paylaşım sitelerinin çoğu 30 saniye bir  dosyayı indirmek için bekletir ve paralel(aynı anda birden fazla dosya ) indirmeye izin vermez. Hal böyle olunca insanlar dosyaları premium kullanıcısıymış gibi  indirmek istediler tabi bi şartla para vermek yok.Hal böyle olunca kimi insanlar premiuma çevrilmiş linki ady.fl gibi  link yönlendirme sistemlerini kullanarak çevrilen linklerden para kazandılar ve alan da memnun oluyor satan da memnun olmayan birileri varsa o da dosya paylaşım siteleri… Sonuç itibariyle biz kullanıcılar bu işi çok sevdik.Beklemek yok bir şey yok.





  • Derdimiz;barındırıcı sitelerinin uyguladığı faiş fiyat politikasını delmek ve siber dünyanın dengesini kurmak.

  • Ben bu,''blogspot.com'' alan adını kullanmamın ve upload yaptığım sitelerin ücretsiz olmasını en önemli nedeni bu işte.(zamanında full özellikli bir site açmak için yaptığım girişimlerin önöndeki en büyük sorun buydu,ilk üyeliğime özel %40 indirim yapmak şartıyla 1300 küsür lira yıllık ödeme planı çıkarttılar,sonraki yıllar neler olcaktı kim bilir...).

  • Günde onlarca program indiren arkadaşlarımız için eşsiz bir uygulama.Beleşe premium indirmek.





Linkleri Nasıl Çevireceğiz?




Bazı siteler dosyaları kendi sunucusundan indirmemizi sağlıyorken bazıları da dosyanın bulunduğu sunucudan direk indirmemize imkan sağlıyor.Öncelikle birçok sistem üyelik üzerine çalışıyor,bu durumda üye olduktan sonra elimizdeki linki sitenin link çevirme kısmına yapıştırıp ve ilgli butona basmanız gerekir sonrasında ise reklam varsa tıklıyoruz ve gerekli pencereler çıkınca onay verip indirmeye başlıyoruz.


Bazı siteler size çok çeviri indirme imkanı sağlarken bazılarıda tek bir dosya ve 200-300 MB gibi limitler koyuyor.





Sizlere Önerebileceğim Öneriler Aşağıda Mevcuttur.






    Uyarı:''Link Genarator'' Adı altında yayınlanan hiç bir programı indirmeyiniz.Aksi taktirde bilgisayarınıza virüs bulaştırmış olursunuz.Size vermiş olduğum sitelerden sadece indirme yapabilirsiniz.Oluşucak olan hiç bir sorundan biz değil,kulanıcı sorumludur.



    Bu Yazıyı Beğendinizmi?

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
    Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..