Ana Sayfa » , , , , , » Sniper Ghost Warrior Full Türkçe İndir

Sniper Ghost Warrior Full Türkçe İndir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 2 Kasım 2013 Cumartesi | 05:24



Rar Sifresi: Yok

Crack: Var

Dosya Türü: SKIDROW

Part Sayısı: 3 ve Tek link seçenekleri ile (Toplam boyut 4.03 GB)

Ghost Warrior'da ilk amaç, gizlenmek. Hedefiniz ne olursa olsun mutlaka gizlenmelisiniz. Yüzdeleme yapmak gerekirse, oyunun % 70'lık kısmının gizlenmeye dayalı olduğunu söyleyebiliriz. Zira görünürseniz kısa sürede kurşun yağmuruna tutuluyorsunuz, tüm düşmanlar birbirine haber veriyor ve eğer o görevde "gizlilik" zorunlu kılındıysa, başarısız oluyor ve en baştan başlıyorsunuz. Gelelim diğer hususa, yani silah kullanmaya. Genellikle keskin nişancı tüfeğimizde susturucu var. Bunun haricinde susturcu takılı bir tabanca ve bir de bıçağa sahibiz. Kimse görmediği takdirde istediğinizi öldürün, ama görürlerse iş değişiyor. Gizlen gizlen, nereye kadar? Bazı görevlerde keskin nişancı kimliğimizi askıya alıp, dolaptan komando giysilerimizi çıkarabiliyoruz. Örneğin bir petrol istasyonu görevi var. Denizde hücum botuyla ilerliyor ve bu tesise varıyorsunuz. Yanınızda komando arkadaşlarınız, hepinizin elinde de otomatik silahlar var. Gizliliğe gerek yok, sadece öldürmeli ve hayatta kalmalısınız. Bu da oyun içinde farklı bir tat oluşturmuş.


Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Pentium IV 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)
Ekran kartı: Nvidia 6800 / ATI X1650
VRAM: 256 MB RAM
Hard Disk alanı: 5 GB













-Tek link indirmede Kısaltma vardır. Tıkladıktan sonra link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamının geçmesini bekleyin ve reklamı geç deyin-



- Tıkladıktan sonra link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamının geçmesini bekleyin ve reklamı geç deyin-

Kurulum Ve Crack


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın sonra ve next next tıklayarak kurulumu başlatın.

3- Bittikten sonra CRACK atmamız gerekiyor.

4- Crack atmak için Crack klasörüne tıklayın.- Tek link indirenler için sanal diske sağ tıklayıp aç dedikten sonra SKIDROW adlı klasör-

5- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files (x86)\City Interactive\Sniper Ghost Warrior" konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.

Türkçe yapmak için Türkçe Yama klasöründeki dosyaya çift tıklayın ve next diyin. Çıkan uyarıya tümünü değiştir dedikten sonra oyun artık Türkçe olacaktır.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..