Ana Sayfa » » Sonic Dash v1.8.0 [Para Hilesi / Hileli] APK & indir

Sonic Dash v1.8.0 [Para Hilesi / Hileli] APK & indir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 3 Aralık 2013 Salı | 11:47


Bir süredir iOS cihazlarda oynanabilen Sonic Dash'ın Androidsürümü en sonunda yayınlandı! 
Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Sonic Dash, dünyanın en hızlı kirpisi ve Sega'nın yarattığı en büyük oyun karakterlerinden biri olan Sonic'i tablet ve telefonlarımıza konuk ediyor.
Mobil oyunlar arasında büyük bir başarı yakalayan Temple Run oyunun oyun yapısını geliştirerek çok daha farklı boyutlara taşıyan Sonic Dash bize büyük bir eğlence sunuyor. Temple Run'daki kovalamaca söz konusu olduğunda dünyanın en hızlı kirpisinin bu alanda boy göstermemesi düşünülemezdi.
Sonic Dash'ın geçtiği Sonic evreni oyunda çok hoş bir biçimde canlandırılıyor. İnanılmaz 3 boyutlu grafiklere sahip ortamlarda Sonic ile koşarken bazen baş döndürücü sahnelere şahit olabilir, yer çekimine meydan okuyabilirsiniz. Sonic ile bu 3 boyutlu ortamlarda koşarken depar atmalı, zıplamalı ve Sonic'in karakteristik hareketi olan yuvarlanma hareketini yapmalıyız. Yolumuza çıkan engeller karşısında ise Sonic'i doğru anda yönlendirerek yolumuz üzerindeki altın yüzükleri toplamalıyız.
Sonic Dash'da topladığımız altınları Sonic'i geliştirmek için kullanabiliyoruz. Bu altınlar ile Sonic'in altın toplama mesafesi arttırılabiliyor, depar atma süresi uzatılıp, depar atma barının dolma hızı arttırılabiliyor.
Sonic Dash bize renkli bir oynanış sunmakta. Kolay kontroller vasıtası ile eziyet olmayan oyunda bölüm sonu canavarları ile karşılaşarak Sonic'in özel yeteneklerini kullanabiliyoruz. Sonic Dash bize Sonic haricinde Sonic'in arkadaşları Tails, Shadow ve Knuckles ile de oyunu oynayabilme imkânı sunuyor.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..