SEO Nedir - Seo Nasıl Yapılır - SEO Denilince Aklınıza İlk Ne Gelir

Yazar Ferhat Özal - Hileli Apk on 25 Ağustos 2013 Pazar | 12:43

 http://www.iy10.com/wp-content/uploads/2013/06/seo.png
Seo'yu İlk Önce Kısaca Anlatmak Olursa Özgünlük Demektir Ve  Bu Sayede Milyonlarca Sitenin Önüne Geçmektir Ama Tabiki SEO Sadece Bu Şekilde Bitmez Birçok Anlatımı Ve Detayı Mevcuttur. SEO Denilince Akla İlk Gelen Aslında Googledir Çünkü Google Dünyaca Ünlü Bir Arama Motorudur Ve Googlede Yükselmek İçin Gerçekten Emek Vermek Gerekir. Peki Nasıl Googlede Üst Sıralara Çıkarsınız En Basitinden; Özgün Yazı Yazmak


Veya Daha Fazlası;

1 - Reklam Vererek; Başka Sitelere Belli Bir Bütçe Karşılığında Reklam Verirsiniz Ve Bunun Karşılında Sitenize Ziyaretçi Gelir Ama En İyisinden Reklam Verecekseniz Tavsiyem Google AdWorstur Çünkü Ziyaretçiler Sizin Sitenize Tıkladığınızda Para Ödersiniz.


2 - Karşılıklı Link Takas; Karşılıklı Link Takas Aslında Sen Birine Kendi Sitenin Linkini Verir O Sitesine Ekler Ve Oda Sana Kendi Linki Verir Sitene Eklersen Karşılıklı Link Takas Yapmış Olursunuz.Ve Bu Sayede Googlede Yükselmeye Başlayabilirsiniz. Ama Şunada Dikkat Etmenizde Fayda Vsr Çok Sayıda Link Takas Yapmak Googlede Hızla Yükselmek Olmaz Google Hemen Sizi Banlar Yani İndexlemez.Mesala Yeni Bir Site Açtınız Link Takas Yspscaksınız Ama Siteniz Hiç Tanınmamış İse Belli Bir Ücret Karşılında Başkalarının Sitesine Link Alanı Satın Alacaksınız Mesela (1 Ay Link Satışı 40 TL) Gibi Unutmayınki (PR) Değeri Yüksek Sitelerden Link Alanı Almak Karınıza olacaktır.


3 - Tanıtım Yazısı; Tanıtım Yazısı İse Çok Basit  İlk Önce Tanıtım Yazısı Satan Biri Bulmalısın HitDeğerleri İyi Olmalı Forum Sitesi Değil Mutlaka Portal Ve Benzeri Olması Lazım Sonra İse Kendi Tanıtım Yazını Yazıyorsun Veya Yazdırıyorsun Belli Bir Ücret Karşılında Sonra İse Tanıtım Yazısı Satana Yazını Veriyorsun Ve Yazın Satıcının Sitesinde Sitenin Yayın Süresince Veya Satıcıdan Kaç Aylığına Almışsanız O Kadar Kalıyor. Ama Unutmayın Kendiniz 1 Kaç Makale Yazdınız Ve Bu Makaleyi Herhangi Bir Sitede Paylaşırsınız Hani Olur Ya Bazı Sitelerde Sende Birşeyler Yaz İşte Öyle Bir Site Bulursanız Makalenizi Hiçbir Ücret Ödemeden Yayınlayabilirsiniz.

4 - SEO Çalışması Yaptırmak; SEO Çalışması Yaptırmak Sitenize Seo Yaptırmak Mesala;

- Günlük Yüksek Miktarlarda Garantili Tekilziyaretci/Trafik Hizmetleri
- Google Organik Hit Hizmetleri ( Anahtar Kelime Bazlı )
- Alexa da Yükselmek ( Alexa Değeri Düşürme Hizmetleri )
- Blog Makale – Tanıtım Yazı Çalışmaları ( Türkçe – ingilizce – Diğer Yabancı Diller )
- Backlink Reklam Çalışmaları
- Forum Tanıtım Yazıları
- İmleme Çalışmaları
- Google Seo Uyumlu Taktiksel Çalışmalar

Belli Bir Ücret Karşılında Yukarıdaki Gibi Çalışmalar Yaptırma Sonucunda Siteniz İle Epey Bir Yol Gideceksiniz Yani Googlede Yükseleceksiniz. Belki Daha Büyük Çalışmlar Yaptırırsanız 1 Sene İçinde Türkiyenin En Aktif Sitesini Bile Kurarsınız.

HDD Film Dolum Sitemiz Hemen TIKLA



Sitemizde Reklam, Tanıtım Yazısı Ve Link Alanı Satışı


Reklam Alanlarımız:

  • 1 Adet 1 Ay 250x250 Reklam Alanı: 15 TL
  • 1 Adet 1 Ay 468x60 Reklam Alanı: 25 TL
  • 10 Adet Takas Link Reklam Alanı: Ücretsiz - Karşılıklı

Yayın Süremizce Kalıcı Tanıtım Yazısı: 60 TL

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Ferhat Özal Kişisel Blog - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..